Wie zijn wij?

Promeco is een studentenvereniging door en voor VUB studenten met een interesse in economie. We hebben als doel een brug te vormen tussen de academische- en professionele wereld.
Alhoewel de kring een economische focus heeft beperkt deze zich zeker niet tot enkel studenten van een economische studie!

Promeco werd recentelijk erkend als VUB-kring door het Brussels Studenten Genootschap (BSG). Promeco kan dan ook teruggevonden worden in de lijst van de door het BSG Erkende Verenigingen.

 

Statuten 


Sinds onze erkenning door het BSG zijn de statuten van Promeco licht gewijzigd. Indien je meer te weten wil komen over de werking van onze kring, of geïnteresseerd bent om je bij ons aan te sluiten, bekijk dan de laatste versie van onze statuten (2012-2013).

Download hier: Promeco Statuten 2013-2014 (pdf)

 

Huidige Voorzitter


Cynthia Deverchin - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Contactgegevens


E-mail:

Je kan ons altijd een mail sturen op: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Postadres:

Promeco, Vrije Universiteit Brussel
Faculteitssecretariaat ES
Pleinlaan 2
1050 Brussel


Telefoon:

Men kan ons telefonisch bereiken op het nummer: 02/629.30.81.

Opgelet! Aangezien het bestuur bestaat uit VUB-studenten, bevinden wij ons op zeer onregelmatige tijdstippen in het lokaal. Het is aan te raden contact met ons op te nemen via mail.


Waar vind je ons lokaal?

Ons lokaal bevindt zich op verdieping 0 van gebouw B (computerzalen): B.0.39

Routebeschrijving:

  • Start bij de liften (gebouw B): Neem de lift naar verdieping 0. Stap uit de lift, en ga rechtsaf (richting toiletten) door de deur, gang volgen naar rechts en meteen zijgang naar links inslaan. Het Promeco lokaal bevindt zich recht voor je.
  • Start bij de VUBtiek: ga links van de VUBtiek (u bevindt zich nog steeds buiten gebouw B) de laatste deur door (naar de computerlokalen), loop de hele (relatief lange) gang door en volg de gang naar rechts (links bevindt zich de printer). Ga dan de eerste gang rechtsaf (toiletten bevinden zich rechtdoor). Het Promeco lokaal bevindt zich recht voor je.

Member zone

Partners

Social media